Összes ház

Kedves látogató!

Reményeink szerint, az alábbi házak valamelyike elnyeri az Ön tetszését és igényeinek megfelelően kellemes időtöltésre szolgál majd az Ön és családja, ill. barátai számára. A szálláslehetőségeink megfelelnek akár néhány fő, vagy nagyobb társaság befogadására is, amelyekből kedve szerint választhat, amennyiben végiglapozza a szolgáltatásokat. Minden igyekezetünkkel próbáljuk az Önök igényeit kiszolgálni és jólétét biztosítani. Célunk a megfelelő minőség fenntartása, annak érdekében, hogy Ön otthon érezze magát náluk és visszajöjjön majd hozzánk.


Mutasd:
Rendezés:
Magdolna kulcsosház

A Magdolna kulcsosház Székelyudvarhelytől 28 kilométerre, Székelyvarság első tanyarészén (Küküllő), a főúttól 150 méterre található.

Tőkés Levente vendégház (kulcsosház)

A vendégház Székelyvarság Tisztás nevezetű tanyabokrában helyezkedik el. Könnyen megközelíthető, a falu központjától mintegy egy kilométerre, a főút mellett, lakott területen található.

Bálint Lak

Vendégházunk Székelyvarság  nagykúti részén található, az aszfaltról letérve, a Csorgókő vízesés felé vezető kavicsos út mentén, 1 km-re található. 

Matyi Vendégház

Székelyvarság központjától 400 méterre helyezkedik el, egy csendes erdőszéli területen. 60 áras udvarral rendelkezik és aszfaltúton közelíthető meg.

Medvebarlang vendégház

A vendégház Nagykútban található, Küküllőből felfele jövet a vízesés irányába, az út mellett közvetlenül.

Nagy Család Lak

A Nagy Család Lak, Varság nagykúti részén található, az iskola szomszédságában, a Csorgókő vízesés közelében.

Boros-lak (kulcsosház)

Kulcsosházunk a Zetelaki víztározótól 7 km-re, a Nagy-Küküllő mellett, a Varság határát jelző székelykapu szomszédságában található.

Beer- lak

A vendégház Varság központjához közel, a főúttól 100 méterre helyezkedik el. Erdővel körülvett, csendes környezetben.

Gegőék vendégház (kulcsosház)

A vendégház Székelyvarság központjához közel, a falu futballpályájának szomszédságában (Gegőéknél), a Nagy-Küküllő folyó mellett, erdőszélen, igazi csendes, nyugodt, festői környezetben található.

Gyúrkalak

A ház Székelyvarság központjától 200 méterre helyezkedik el, főút melletti részen, szomszédokkal körülvéve (lakott területen).

Janka kulcsosház

Székelyvarság központjától egy kilométerre található, a Tisztás nevű tanyabokor fele vezető út mentén, a főút mellett.

Széperdő kulcsosház

A ház Varság, Bagzos nevű tanyabokrán fekszik, a főúttól mintegy 150 méterre. Könnyen megközelíthető, panorámás helyen, teljes kilátással a falut körülvevő hegyvonulatokra és erdőrengetegre, szomszédoktól távol.