Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ehunting/varsagtour.ro/components/com_eshop/views/product/view.html.php on line 59
Boros-lak (kulcsosház) Kulcsosházunk a Zetelaki víztározótól 7 km-re, a Nagy-Küküllő mellett, a Varság határát jelző székel.. Product #: BOROSLAK based on 0 reviews

Boros-lak (kulcsosház)

A kulcsosházunk Székelyudvarhelytől 26 km-re, a Zetelaki víztározótól 7 km-re, a Nagy-Küküllő mellett, a Varság határát jelző székelykapu szomszédságában található.

A földszinten található a nappali, a fürdőszoba és a konyha. A kulcsosház téliesített, a konyha fel van szerelve hideg, meleg vízzel, gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámsütővel, televízióval, edényekkel. A  fürdőszobában hideg-meleg víz van (gázbojlerrel), vízöblítős WC.

Az emeleten található a 3 hálószoba. Az első szobában egy egyszemélyes ágy és egy kétszemélyes ágy, a második szobában három egyszemélyes ágy, a harmadik szobában egy kétszemélyes ágy található. Szükség esetén a manzárdban pótmatracok elhelyezhetők.  A szobákban a takaró és az ágynemű biztosítva van.

A kulcsosház állandó személyzet nélküli, hogy a látogató nyugalmát ne zavarhassa sem a házigazda, sem más idegen személy. Érkezéskor a szállás elő van készítve a vendég fogadására.

 

 

 

A szállás 60 euróba kerül. 
Maximális fő száma: 8 (+2)
SZILVESZTERRE 750euró (1-5 napra).

ELÉRHETŐSÉG: 0040.745530305; 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.varsag.com

 

Kint Fedett tűzhely
Kint Hinta
Kint Kemence
Kint Kinti tűzhely
Kint Parkoló az udvaron
Kint Sütő kellékek
Kint Terasz
Kint Üres játszófelület gyermekeknek
Bent Edények
Bent Evőeszközök
Bent Fagyasztó
Bent Főzési felület
Bent Hűtőszekrény
Bent Kávéfőző
Bent Meleg víz
Bent Mikrohullámú sütő
Bent Törülköző
Bent TV
Feltételek Nem étkeztet
Fűtés típusa Fafűtéses központi
Még nem írt senki véleményt.
Írja meg a véleményét!
RosszKiváló