Prepararea și degustarea brânzeturilor

Așteptăm cu drag toți vizitatorii noi și pe cei care se reîntorc. Dacă nu ați fost încă în Vărșag, acum este momentul de a încerca și lua parte la programele interesante cu meșteșugarii locali, de a le gusta delicatesele, de a vă familiariza cu tradițiile locale și de a vă bucura de locurile romantice ale satului nostru.

 

Prepararea și degustarea brânzeturilor

  1. Brânzeturi de capră - Puteți vedea și gusta brânzeturile făcute din laptele de capră al fermei familiale și puteți pregăti diverse brânzeturi aromate.
    - natural, cu ierburi proaspete și semințe (floarea-soarelui și semințele de susan);
    - perioada: februarie - noiembrie;
    - numărul minim de persoane: 4 persoane;
    Contact: 0746915798

 

  1. Brânză din lapte de vacă și brânză
    - Brânză rotundă naturală, brânză afumată, împletită, brânză cu leurdă, cu ardei iute, ruladă cu brânză și brânză proaspătă dulce de vacă
    - perioada: tot anul
    - numărul minim de persoane: 4 persoane;
    - programare: minim o zi înainte de vizită;
    Contact: 0745474673