Toate casele

Stimate vizitator!

Sperăm că una dintre următoarele unități de cazare va fi pe gustul dumneavoastră și poate oferi bucuria unei șederi plăcute dvs. și familiei dvs. cât și pentru prietenii dvs.  Cazările noastre sunt potrivite pentru cazarea a câtorva persoane sau a unor grupuri mai mari, permițându-vă să alegeți între mai multe servicii. Încercăm cu toate eforturile noastre să facem totul posibil pentru bunăstarea dvs. Scopul nostru este să menținem o calitatea superioară, astfel încât să vă simțiți acasă și să vă întoarceți la noi și cu alte ocazii.


Mutasd:
Rendezés:
Casa de oaspeți CASA MAGDOLNA

Casa Magdolna este situată la 28 km sud-est de Odorheiu Secuiesc, in prima parte a comunei Vărșag (Târnava), la 150 de metri de drumul principal. 

Casa de oaspeți Tőkés Levente

Pensiunea este situată în Vărșag, pe suprafața fermei numită Tisztás. Este ușor de ajuns, la aproximativ un kilometru de centrul localității, lângă drumul principal, într-o zonă rezidențială.

Bálint Lak

Casa noastră de oaspeți este situată în partea fântânii mari  a comunei Vărșág, care se află la aproximativ 1 km pe drumul de asfalt, pe drumul pietriș spre cascada Csorgó.

Casa de oaspeți MATYI

Situat la 400 de metri de centrul comunei  Vărșag, într-o zonă liniștită de pădure.

Casa de oaspeți Medvebarlang

Pensiunea este situată în Nagykút, din Târnavă  în amonte de cascada, direct pe șosea.

Casa de oaspeți Nagy Család

Casa de oaspeți Nagy Család este situat în partea fântânii mari a comunei Vărșag, lângă școala din apropierea cascadei Csorgókő.

Casa de oaspeți Boros-lak

Casa noastra de vacanta este situata la 26 km de Odorheiu Secuiesc, la 7 km de la Rezervația Zetea, lângă Târnava Mare, în apropierea Poarții Secuiești, care indică limita comunei Vărșag.

Beér- lak

Pensiunea este situată în apropierea centrului comunei Vărșag, la 100 de metri de drumul principal.

Casa de oaspeți Gegőék

Pensiunea este situată în apropierea centrului Vărșag, lângă terenul de fotbal al satului (Gegőék), lângă râul Târnava Mare, în apropierea pădurii, într-un mediu liniștit și pitoresc.

Casa de oaspeți Gyúrkalak

Casa este situată la 200 de metri de centrul orașului Vărșag, lângă drumul principal, înconjurat de vecini (zonă rezidențială).

Casa de oaspeți JANKA

Situat la un kilometru de centrul orașului Vărșag, la jumătatea distanței dintre ferma Tisztás și drumul principal.

Casa de oaspeți Széperdő

Casa este situată pe un deal numit Bagazos, la aproximativ 150 de metri de drumul principal.