Casa de oaspeți Boros-lak Casa noastra de vacanta este situata la 26 km de Odorheiu Secuiesc, la 7 km de la Rezervația Zetea, .. Product #: BOROSLAK based on 0 reviews

Casa de oaspeți Boros-lak

Casa noastra de vacanta este situata la 26 km de Odorheiu Secuiesc, la 7 km de la Rezervația Zetea, lângă Târnava Mare, în apropierea Poarții Secuiești, care indică limita comunei Vărșag. Parterul constă înt-un living, o baie și o bucătărie. Bucătăria este echipată și dotată cu apă caldă, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, televizor, vase, tacâmuri. În baie apa caldă și rece este produsă de un boiler pe gaz, deasemenea are și o toaletă.

La etaj sunt 3 dormitoare. Prima cameră are un pat de o persoană și un pat dublu, a doua cameră are trei paturi de o persoană, a treia cameră are un pat dublu. Saltele suplimentare pot fi amplasate în mansardă, dacă este necesar. Lenjeriile de pat sunt asigurate pentru fiecare cameră.

Casa de oaspeți nu are personal permanent, astfel vizitatorii și oaspeții nu sunt deranjați nici de gazdă, nici de o alte persoane străine. La sosire, cazare este pregătită pentru recepția oaspeților.

 

 

Unitatea de cazare costă 60 euro 
Număr maxim de persoane: 8 (+2)
REVELIONUL costă 750 Euro (1-5 zile) 
Persoană de contact: : 0745.530.305; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.varsag.com

Exterior Accesorii grătar
Exterior Cuptor
Exterior Grătar
Exterior Leagăn
Exterior Parcare în curte
Exterior Terasă
Exterior Vatră acoperită
Exterior Zona de joacă pentru copii
Interior Accesorii bucătărie
Interior Apă caldă
Interior Aparat de cafea
Interior Congelator
Interior Cuptor cu microunde
Interior Frigider
Interior Prosop
Interior Suprafața de gătit
Interior Tacâmuri
Interior Televizor
Condiții Fără mâncare inclusă
Tip de încălzire Centrală pe lemne
Nu sunt review-uri pentru această casă.
Scrieți un review!
Nu recomandExcelent