Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ehunting/varsagtour.ro/components/com_eshop/views/product/view.html.php on line 59
Casa de oaspeți Nagy Család Casa de oaspeți Nagy Család este situat în partea fântânii mari a comunei Vărșag, lângă școala din a.. Product #: NagyCsaladLak based on 0 reviews

Casa de oaspeți Nagy Család

Casa de oaspeți : Nagy Család este situat în partea fântânii mari a comunei Vărșag, lângă școala din apropierea cascadei Csorgókő. Datorită capacităților sale, este potrivit pentru excursii de clasă, tabere, întâlniri și ședințe. Este ușor de ajuns de pe șosea.

Are o terasă spațioasă, cu curte și cuptor în aer liber. Se compune dintr-un parter, un etaj și un mansardă echipate cu următoarele: parterul cuprinde un living spațios, bucătărie, patru toalete, un duș și o sală de jocuri. La primul etaj este o sală de conferințe, o toaletă, două camere triple, două camere duble, o cameră dublă, două grupuri sanitare și un duș.

Podul este spațios cu o suprafață mare cu saltele potrivită pentru 16 persoane. Oferim oaspeților noștri la cerer tururi cu ghid, ciubăr, drumeții cu căruța, diferite programe ca coacerea pâinii, o sală de conferințe (pentru 70 de persoane), internet și loc pentru foc de tabără.

 

 

Unitatea de cazare este pentru minimum 6 persoane și costă 100 EUR. 
Număr maxim de persoane: 26 (+)
În sezonul principal: (Rusalii, Paști, 1 mai, Crăciun, Revelion,etc.) după înțelegere
Persoană de contact: : 0745306185, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Exterior Accesorii grătar
Exterior Ciubăr
Exterior Grătar
Exterior Leagăn
Exterior Parcare în fața porții
Exterior Terasă
Exterior Vatră acoperită
Exterior Zona de joacă pentru copii
Interior Accesorii bucătărie
Interior Apă caldă
Interior Aparat de cafea
Interior Congelator
Interior Cuptor cu microunde
Interior Frigider
Interior Internet
Interior Prosop
Interior Suprafața de gătit
Interior Tacâmuri
Interior Uscător de păr
Condiții Mâncare inclusă după înțelegere
Condiții Unitate pentru nefumători
Tip de încălzire Centrală pe lemne
Nu sunt review-uri pentru această casă.
Scrieți un review!
Nu recomandExcelent